Parklaan 7, OUDE PEKELA

Attentie:
BEZICHTIGING IS NIET MOGELIJK

Object informatie

De vrijstaande woning met aangebouwde garage, erf, tuin en ondergrond. plaatselijk bekend Parklaan 7 te 9665 HB Oude Pekela.

De hierna volgende, aangehaalde, informatie is afkomstig van derden, overgenomen uit het taxatierapport de dato 28 september 2017"
"Vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage, erf, tuin en ondergrond.
Steen in spouw met pannen gedekt. Verdiepingsvloeren zijn van beton. Kozijnen zijn van hout met dubbele beglazing. Meterkast met 12 groepen, krachtstroom, aardlek en dag/nachtstroom. Verwarming middels C.V.
Begane grond: Hal/entree, meterkast, woonkamer, woonkeuken (met inbouwapp), bijkeuken, dubbele garage.
1e verd: overloop, 5 slaapkamers (met een eigen wastafel in elke slaapkamer), badkamer (whirlpool ligbad, douchecabine, toilet)
2e verd: middels vlizotrap naar zolder"
Bezichtiging:
Niet mogelijk
Soort eigendom:
Vol eigendom
Gebruik:
Bewoond/in eigen gebruik
Kadastrale omschrijving:
kadastraal bekend gemeente Oude Pekela, sectie A nummer 3342, groot zes are dertien centiare (6 a 13 ca)
Bijzonderheden:
Van de koper wordt verwacht dat hij zelf onderzoek instelt naar de feitelijke en juridische eigenschappen van het verkochte, dan wel dat hij, als hij dit onderzoek achterwege laat of gelaten heeft, hij welbewust de daaraan verbonden risico’s aanvaardt zonder enig voorbehoud of enige aanspraak jegens de Verkoper of de notaris.

Om een goed beeld van (de staat van) het registergoed te krijgen wordt u uitdrukkelijk geadviseerd om het registergoed te bezichtigen.
Wanneer georganiseerde bezichtiging mogelijk is, zullen de bezichtigingstijdstippen op de veilingsite worden gepubliceerd. Bij interesse kunt u ook contact opnemen met ons kantoor.

In het in opdracht van verkoper opgestelde taxatierapport (september 2017) staat het navolgende vermeld:
''Er is geruime tijd geen onderhoud gepleegd en woning vertoont lekkage sporen, er zijn diverse scheuren waargenomen op de verdieping in het oude gedeelte. Het nieuwe gedeelte is voldoende.''

De koper aanvaardt niet alleen de in de bijzondere voorwaarden vermelde aan het verkochte verbonden erfdienstbaarheden, buurwegen en/of kwalitatieve verplichtingen, maar ook die, welke niet vermeld zouden zijn in de bijzondere veilingvoorwaarden en (achteraf) wel blijken te bestaan.

Koper aanvaardt zonder voorbehoud dat de verkoper en de notaris zich bij hun onderzoek naar de hiervoor bedoelde lasten en beperkingen beperken tot hetgeen voorkomt in de laatste titel van aankomst en hetgeen zij feitelijk uit andere bronnen van het verkochte weten met betrekking tot deze lasten en beperkingen.

Let op! Het is mogelijk dat gedurende het veilingtraject nadere informatie beschikbaar komt. Houdt u de veilingsite in de gaten voor mogelijke wijziging of aanvulling van de beschikbare informatie.

Verkoper is niet bekend met verhuur of gebruik door derden. Aangezien verkoper niet met (voldoende) zekerheid heeft kunnen vaststellen dat er geen personen krachtens huurovereenkomst van het registergoed gebruik maken, heeft verkoper het verlof aangevraagd voor het inroepen van het huurbeding. Het verlof is verleend en de (eventueel onbekende) huurder(s) mogen ontruimd worden nadat 14 dagen zijn verstreken na betekening van de beschikking.

De bevoegdheid om het registergoed na de veiling te ontruimen wordt overgelaten aan de koper, één en ander conform de veilingvoorwaarden.

Veiling informatie

Type:
Executieveiling (hypotheek)
Status:
Gegund
Regioveiling:
Inzet:
woensdag 13 december 2017 vanaf 13:30 uur
Afslag:
woensdag 13 december 2017 vanaf 13:30 uur
Veilinglocatie:
Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4
9202 PD Drachten
Kantoor:
Trip Advocaten & Notarissen
Hereweg 93
9721 AA GRONINGEN
T: 050 599 79 99
F: 050 599 79 88
E: veilingen@triplaw.nl
Behandelaar:
dhr F. Roelink

Financieel

Inzetpremie:
t.l.v. verkoper
Indicatie veilingkosten:
€ 5.400,00  (per 10-11-2017 om 16:44 uur)
Veilinghonorarium en kadastrale kosten inclusief btw (ook voor koper bij onderhandse executie)  (per 10-11-2017 om 14:33 uur)
Lasten (k.k.):
Zie veilingvoorwaarden

Voorwaarden

Brochures:
 • Download informatiebrochure (41297_bestemmingsrapport_parklaan_7_9665hb_oude_pekela.pdf) Download pdf
 • Download informatiebrochure (41297_Bodemloketrapport.pdf) Download pdf
 • Download informatiebrochure (41297_Vastgoed Parklaan 7 Oude Pekela.pdf) Download pdf
 • Download informatiebrochure (41297_bepalingen ankomsttitel.pdf) Download pdf
 • Bijzondere voorwaarden:

  Fotogalerij

  Veiling

  13 december 2017 vanaf 13:30 uur
  Van der Valk Hotel Drachten
  Lavendelheide 4
  9202 PD Drachten

  Vrijstaand
  Executieveiling (hypotheek)
  Status: Gegund
  Dossiernummer: 41297

   

  Notaris

  Trip Advocaten & Notarissen
  dhr F. Roelink
  Hereweg 93
  9721 AA GRONINGEN
  T: 050 599 79 99
  F: 050 599 79 88
  E: veilingen@triplaw.nl

   

  Inzetpremie

  t.l.v. verkoper

   

  Onderhands bod

  Tot en met 28 november 2017 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

  Doe een bod

   

  Delen

  Delen

  Onderhands bod

  Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
  Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 28-11-2017 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

  Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.