Vleeshouwersdreef 4, MAASTRICHT

Attentie

Wijze van veilen: Internet-only Live (via openbareverkoop.nl), registreer als bieder, u kunt niet in de zaal bieden.

Omschrijving

Omschrijving van indeling, oppervlakten en waarden zijn gebaseerd op bevindingen van een taxateur. Verkoper en notaris wijzen iedere aansprakelijkheid ter zake af.

Hoekwoning gebouwd als 3-laags met zadeldak, aanbouw, garage, tuin, oprit en ondergrond.

Parterre:
Entree/hal, verdiepingstrap; geheel betegelde toiletruimte vzv duoblok en fonteintje; woonkamer; gesloten keuken met trapkast, meterkast en vzv aanrecht met keramische kookplaat en afzuigkap; aansluitend tuinkamer met tuindeur en garagetoegang; inpandig bereikbare garage met kantelpoort naar oprit.
Vanuit tuinkamer toegang naar geheel omsloten zij- en voortuin met achteringang.

1e Verdieping:
Overloop; 3 slaapkamers; geheel betegelde badkamer vzv wastafel en zitbad.

2e Verdieping:
Vaste trap naar overloop alwaar cv-ketel en bergzolder.

Bezichtiging

De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.

De eigenaren/bewoners zijn schriftelijk gewezen op de wettelijke verplichting om bezichtiging toe te staan en verzocht daaromtrent afspraken te maken met de notaris. Daar is (nog) geen reactie op gekomen.

Zolang geen afspraken zijn gemaakt en de Verkoper geen wettelijke rechten tot bezichtiging uitoefent, is het aan de bewoner(s) om te bepalen of een gegadigde wordt toegelaten tot het object. Onderzoek naar de mogelijkheid tot bezichtiging ligt dan op de weg van gegadigden.
Bij eventuele bezichtiging dienen alle richtlijnen van het RIVM in acht te worden genomen.

Kenmerken

Type registergoed
Hoekwoning
Gebruik
Bewoond/in eigen gebruik
Soort eigendom
Vol eigendom
Bouwjaar
1965
Oppervlakte wonen
119 m2
Oppervlakte perceel
315 m2
Inhoud
385 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Kadastrale omschrijving
het woonhuis met garage, ondergrond, tuin en verder toe- en aanbehoren, staande en gelegen aan de Vleeshouwersdreef 4 te 6216 PV Maastricht, kadastraal bekend als gemeente Maastricht, sectie K, nummer 2796, groot drie are en vijftien centiare (3 a 15 ca), belast met een tweetal zakelijke rechten als bedoeld in artikel 5 lid 3 onder b van de Belemmeringenwet Privaatrecht ten behoeve van KPN B.V. te ‘s-Gravenhage

Fotogalerij

Informatie

Bijzonderheden
GEBRUIK - HUURBEDING
In beginsel is een hypotheekhouder gehouden het huurbeding in te roepen. Daarop geeft de wet drie uitzonderingen (art 3:264 lid 1 BW).
Eén van die uitzonderingen is hier van toepassing:

de verkopende hypotheekhouder heeft het huurbeding niet ingeroepen, omdat hij zich ervan vergewist heeft dat ook met de instandhouding van een eventuele huurovereenkomst er kennelijk een voldoende opbrengst zal worden verkregen om alle hypotheekhouders die het beding van artikel 3:264 Burgerlijk Wetboek hebben gemaakt en dit tegenover de huurder kunnen inroepen, te voldoen.

Voor zover het registergoed niet vrij van huur wordt verkocht, wordt geleverd onder handhaving van de lopende huurovereenkomst(en).
Verkoper is overigens niet bekend met gebruik door derden noch huurovereenkomst(en) met betrekking tot het Registergoed.
OVERDRACHTBELASTING
Het tarief is gebaseerd op de wetgeving die geldt op het moment dat Koper de eigendom van het Registergoed verkrijgt, in beginsel 8%. Wanneer Koper voor het toepassen van een bepaald tarief voor overdrachtsbelasting een schriftelijke verklaring benodigt, ligt het op zijn weg om die (tijdig) te overleggen aan de notaris. Het niet (tijdig) verkrijgen van die verklaring komt geheel voor rekening en risico van de Koper.

GEEN COMMAND OF NADER TE NOEMEN MEESTER
In afwijking van artikel 5 van de AVVE staat Verkoper niet toe dat een Bieder na Veiling casu quo na acceptatie van een Onderhands executiebod een vertegenwoordigde aanwijst -De Verkoper accepteert geen Akte de Command.

WAARBORGSOM
In afwijking van artikel 10 van de AVVE verlangt Verkoper vóór de Gunning betaling van de waarborgsom als omschreven in artikel 12 van de AVVE. De waarborgsom is groot tien procent (10%) van de Koopprijs – met een minimum van vijftien duizend euro (€ 15.000,00) – of een bankgarantie tot dit bedrag.

VOOR HET OVERIGE WORDT VERWEZEN NAAR DE INHOUD VAN DE BIJZONDERE VOORWAARDEN (GEPUBLICEERD ONDER ‘DOCUMENTEN’)
Milieuinfo
Er is bij de gemeente geen informatie over bodemverontreiniging op dit kadastraal perceel.

Veiling informatie

Type
Executieveiling hypotheek
Status
Vervallen (deze veiling gaat niet door)
Dossiernummer
45569
Wijze van veilen
Internet-only Live
Veilinglocatie
Internet-only
Kantoor
AchtenvanGent Notarissen
dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26
E: veiling@achtenvangent.nl

Financieel

Inzetpremie:
1% ten laste van de verkoper, alleen bij gunning
Indicatie veilingkosten:
€ 4.228,00 (per 15‑12‑2021 om 15:03 uur)
bij koop via onderhandse executie zijn de kosten € 599,- hoger, zie bijlage indicatie veilingkosten (per 13‑12‑2021 om 13:23 uur)
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 17‑12‑2021 om 09:52 uur)

Veiling

Internet-only
Executieveiling hypotheek
Status: Vervallen (deze veiling gaat niet door)
Dossiernummer: 45569
Wijze van veilen: Internet-only Live

Notaris

dhr C.M. van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26

Inzetpremie

1% ten laste van de verkoper, alleen bij gunning

Onderhands bod

Tot en met 9 januari 2022 24:00 is een onderhands bod mogelijk.

Delen

Kaart

Klik hier om de Google kaart te zien

Delen

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.
Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 09-01-2022 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.